dugulás

Duguláselhárítás

válasszon megbízható szakember, korrekt áron, garanciával!

GARANCIA

30 éves tapasztalatunk magabiztossá tesz minket a szakmánkban, így bátran vállalunk garanciát szolgáltatásainkra.

legjobb szakemberek

Csak megbízható szakemberekkel dolgozunk.

Korrekt ár

Mindig igyenkszünk a problémához mérten a legkedvezőbb egyedi árajánlatot adni.

sos vonal

azonnal hívható telefonszám

SOS vonalunkon állandó ügyeletet tartunk, a hét minden napján elérhetőek vagyunk a nap 24 órájában. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

duguláselhárítás szolgáltatások

duguláselhárítás Szolgáltatások

Teljeskörű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre. Egészen a műszeres vizsgálattól, a dugulás okának feltárásától, a hibaelhárításon keresztül a fertőtlenítésig, takarításig. A duguláselhárítás során lehetőség szerint bontást nem végzünk, csak és kizárólag abban az esetben, ha arra feltétlenül szükség van, ekkor is csak minimális bontási munkálatokat végzünk. Nagyobb dugulások esetében gyakran előfordul, hogy a szennyvíz elárasz bizonyos helyiségeket (pincét, tárolót, fürdőszobát), fontosnak tartjuk, hogy ezekben az esetekben felhívjuk Megrendelőink figyelmét teljeskörű fertőtlenítéssel, takarítással járó szolgáltatásunkra. Válasszon minket és biztos lehet benne, hogy szakszerű segítségben lesz része a duguláselhárítás során.

Szaniter duguláselhárítás

Ha eldugult, vagy áll a a wc-ben a víz, nem folyik le megfelelően a szennyvíz, vállaljuk szaniterek duguláselhárítását. Sokan, minden házi praktika kipróbálása után, amik egy makacs dugulás esetén már hatástalannak bizonyulnak, tanácstalanul állnak a fürdőszobában, pumpával a kezükben, mi is a teendő. Ne késlekedjen, ha a praktikák már nem válnak be, hívjon szakembert. Gyorsan és tisztán dolgozunk.

Kád - zuhanyzó duguláselhárítás

Zuhanytálca vagy kád dugulása esetén, a problémától függően különböző eszközökkel, szakszerűen szűntetjük meg a dugulást. A mosogatók dugulása mellett ez a másik leggyakoribb problémaforrás dugulások esetén. A beépített zuhanyzóknál és kádaknál használt flexibilis csövek pedig rendkívüli óvatosságot igényelnek. Ha azonnali duguláselhárításra van szüksége, hívjon minket ügyeletes telefonszámunkon.

Mosogató duguláselhárítás

A konyhai mosogató dugulása igen gyakori a háztartásoknál. A használt olaj lerakódása és konyhai maradványok ebben való megtapadása makacs duguláshoz vezet. Nincs olyan háztartás, ahol még ne fordult volna elő a mosogatónál dugulás, ennek szakszerű és gyors elhárításában is tudunk Önnek segíteni.

Strang vagy főgerind duguláselhárítása

A házipraktikák már nem segítenek? Az összes szifon kitisztította már a dugulás mégsem szűnt meg? Ebben az esetben bízza ránk a piszkos munkát, a legmakacsabb dugulások elhárításánál is hatékonyan és gyorsan intézkedünk még akkor is ha hosszabb csőhálózatról van szó.

üzemi és lakossági szolgáltatások

üzemi és lakossági Szolgáltatások

Rejtett vezetékek nyomvonalazása

Felújítás, bővítés, vagy javítás esetén gyakori problémát okozhat a munkák megkezdése előtt, ha nincs tudomásunk a vízcsövek, villany vagy egyéb vezetékek útvonaláról. Speciális eszközeinkkel bármilyen rejtett vezeték pontos helyét meghatározzuk, teljes pontossággal, legyen szó családi házakról, régi felújítandó épületekről, gyártelepekről vagy akár egy strand csőhálózatáról.

Csőtörés bemérés

Csőtörés helyének műszeres bemérésével, pontos helyének meghatározásával, majd ezt követően a csőtörés javításával is foglalkozunk. Sok esetben csak szivárgást észlelhetünk a fürdőkád alatt, vagy a zuhanytálcánál, ami már megalapozott gyanúra adhat okot, a teljesen nyilvánvaló vízvezetékből sugár szerűen kiáramló víz pedig minden gyanú felett áll, csőtörése van! Akusztikus és jelzőgázos műszereinknek köszönhetően pontosan meghatározzuk a csőtörés helyét, így minimális bontási munkálatokkal háríthatjuk el a bajt. Javításhoz feltétlenül szakember közreműködése szükséges, így hívjon minket, ha megbízható munkaerőt keres. Fontos, hogy a javíáts után keletkezett építési törmelékről, hulladékról is gondoskodunk.

csatornaépítés

Új építkezésbe kezdett, vagy egy régi házat vásárolt és felújítaná? Esetleg egy üzem, vagy strand korszerűsítésébe vágta a fejszéjét? Védje meg értékeit, gondoljon időben a jövőre. Sok esetben a dugulás és a csőtörés legfőbb oka az elöregedett vízvezeték, vagy csőrendszer, amely a korrodálódott vagy beomlott csatornákból adódik. Képzelje el, hogy a felújítás vagy korszerüsítés után a beruházása teljesen elvész, hiszen egy csőtörés vagy szennyvízkiömlés után kezdhet mindent előröl. Ezért nagyobb beruházások előtt ajánljuk, családi házakban, tömbházakban, irodaházakban vagy ipari területeken is a régi csatornahálózat cseréjét. Vállaljuk a bontási munkálatoktól, a csatornaépítésen át, egészen a törmelék kezeléséig, és a szennyvíz takaarításig, fertőtlenítésig teljeskörűen a csatornák építését, javítását.

womás mosás

womás mosás

leghatásosabb technológia

A WOMA egy magasnyomású technológia, amely a leghatékonyabb a makacs dugulások elhárításában.
100%-os hatékonyság.

Ipari területeken is bevethető

Ipari területeken, társasházakban, strandokon, uszodákban, panziókban vagy hotelekben is előforduló a háztartásihoz képest nagyobb terhelés miatt, hogy a meghibásodás valószínűsége megnő.

woma a specialitásunk

Ipari területeken gyakran okoznak problémát az eldugott csatornafedelek. Specialitásunk, hogy magas nyomású WOMA-s gépünket egy mozgékony 7,5 tonnás kisteherautóra szereltük, ami rendkívül mozgékony és kis termetének köszönhetően bármilyen, csatornafedélhez odafér.

ajánlatkérés

Kérje egyedi árajánlatunkat

Szolgáltatási területek:

Veszprém megye, Zala megye, Somogy megye, Fejér megye

E-mail:

holeczgyorgydugulas@gmail.com

Garanciát vállalunk:

30 év tapasztalatával, garanciális szolgáltatásokkal várjuk.