dugulás

Dugulászszervíz

dUGULÁSSZERVÍZ 30 ÉVE, GARANCIÁLISAN A 
DUGULÁSOK ÚTJÁBAN!

Duguláselhárítás profin!

Cégunk több, mint 30 éve foglalkozik háztartásokban és ipari területeken jelentkező dugulások elhárításával.
Munkatársaink a hét minden napján azért dolgoznak, hogy vészhelyzet esetén a rendelkezésükre álljanak, a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezzenek. Állandó ügyelettel állunk a dugulások útjába.

A szakmában töltött hosszú évek alatt rengeteg fajtáját láttuk már a dugulásnak, így bizton állíthatom, hogy nincs olyan dugulás, amit ne lehetne elhárítani, csak a megoldáshoz vezető út lehet egy kicsit hosszabb. 

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, főleg egy ilyen káreseménnyel kapcsolatosan, hogy mi nem hagyjuk bajban, sokat tapasztalt szakembereink addig kutatnak, míg meg nem találják a dugulás okát és a probléma megoldását. Velünk nem kockáztat, nincsenek meglepetések. 

A DUGULÁSSZERVÍZ mindig is büszke volt arra, hogy a legújabb technológiákkal, a legmodernebb eszközökkel dolgozik, cégünk folyamatosan fejlesz, hogy a leghatékonyabb módszerekkel szolgálhassuk Megbízóinkat. A száloptikás kameráktól, a WOMA-s magasnyomású tisztítón át, minden a duguláselhárítás területén szükséges rendelkezésre álló technikai eszközt beszereztünk, így lehetőségünk van bármilyen csőhálózat esetén (legyen az tele kanyarokkal, összekötőkkel, csuklókkal, vagy legyen akár 150 méter hosszú) képesek vagyunk a dugulás pontos helyének meghatározására.

A fejlődéshez hozzá tartozik Munkatársaink folyamatos továbbképzése is, így biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb és megbízható szakemberekkel dolgozunk.

Ezek alapján már nem is olyan meglepő, hogy magabiztosan vállalunk GARANCIÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKAT.

 

Miért vállasszon minket?

30 éve a szakmában

Nincs új a nap alatt. Akár így is fogalmazhatnánk, hiszen 30 év távlatából, már nincs olyan dugulással kapcsolatos vészhelyzet, amit ne kellett volna megoldanunk. 

megbízható szakemberek

Cégünk szigorúan ügyel arra, hogy csak megbízható, a munkájára különösen igényes szakemberekkel dolgozzunk együtt. 

LEGÚJABB TECHNIKA

A jövő nyomában. A Dugulásszervíz folyamatos fejlődésének köszönhetően a legújabb és leghatékonyabb technikai eszközöket használjuk a dugulás helyének pontos meghatározásától egészen a dugulás okának megszűntetéséig.

garanciális szolgáltatások

Sokéves tapasztalatunknak és kiváló szakembereinknek köszönhetően bátran vállalunk szolgáltatásainkra garanciát.
Duguláselhárítás kockázat nélkül!

Köszönöm a gyors kiszállást és a munkatársak kedves segítőkész hozzáállását. Azért pedig, hogy a tisztítással és fertőtlenítéssek kapcsolatos munkálatokat is elvégezték, külön hála. Ha bajban vagyok, már tudom kit kell hívnom!

Nagy Tamás

Egy ipari terület helyi karbantartásáért felelek. Itt nincs leállás, nem lehetséges, hogy a gyártás akár pár napra is leálljon. A Dugulásszervíz hihetetlen profi csapata kiemelkedően gyorsan és szakszerűen hárította el a dugulást esetünkben. Csak ajánlani tudom a WOMA-s technológiát és Györgyéket.

Horváth Béla

Társasházak közös képviseletével foglalkozom, így nagy felelősség hárul rám, hiszen egy társasháznál jelenkező dugulás több családnál is jelentkezhet egyszerre problémaként. Örülök, hogy a Dugulásszervízt választottam, garanciális szolgáltatásaik fontosak a lakók számára, így legközelebb is bíztosan őket keresem.

Kis Noémi

partnereink

Együttműkötő Partnereink

ajánlatkérés

Kérje egyedi árajánlatunkat

Szolgáltatási területek:

Veszprém megye, Zala megye, Somogy megye, Fejér megye

E-mail:

holeczgyorgydugulas@gmail.com

Garanciát vállalunk:

30 év tapasztalatával, garanciális szolgáltatásokkal várjuk.